Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2015 15:57:34 - Priekala Jarda

Stydíte se také se za přístup kapitalistů a pražských elit ke spoluobčanům , tzv sociálně vyloučeným.

Jsou to de facto vnitřní ekonomičtí imigranti ve své zemi , postižení 25 let trvajícíválkou kapitalismu proti českým občanům.
To, co se říká v médiích beru samozřejmě s rezervou, ale mám pocit, že by politici pro ně mohli udělat více a redistribuovat prostředky společnosti aby se nemuseli stydět se za to, že děti samoživitelek na školní jídelnu a kvalitní jídlo nemají protože nejsou kapitalisté a nedostanou EU dotace jako Babiš .
Mám strach, že bude hůř a ptám jak se budete pak chovat u sociálně vyloučeným zahraničního původu - imigrantům, které zde chcete jako dumpingovou pracovní sílu ? Takhle asociálně se čs společnost nechovala ani po 2 světové válce , copak vstup do EU a NATO tahle asociálně změnil ČR ? Chtěla bych vědět, zda plánujete uspořádat třeba nějakou akci na podporu sociálně vyloučených?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.09.2015 20:01:29 - Mgr. Jan Farský
 Vážený pane Priekalo, 
vždycky je co zlepšovat, ale realitou je, že se vždycky bude mít někdo lépe. A jsem moc rád, že žijeme ve společnosti, kde to záleží významně na snaze a kvalitách každého. 
A co se týká solidárnosti jsme nejrovnostářštější stát v celé Evropě. Je u nás nejméně lidí ohrožených chudobou, stát se stará. S pozdravem, Jan Farský.