Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 9:28:34 - Venda-jogista

Co děláte v EU?

Co děláte, páni a paní poslankyně v EP pro to, aby skončila válka? Když ustanou boje v Sýrii, bude nastolen mír, přestanou lidé prchat, ne snad? Vy a br.Zdechovský mluvíte o tom, co děláte v teple kanceláře v Bruselu. Velké nic. Nejdete po příčině. Naopak, zavíráte oči před funkcí /nefunkcí / státu /nestátu / IS - ISIL - Islámský stát. Má hranice? Má ústavu? Má zákonodárce? Má prezidenta, vládu, vrchního šejka? Má uznání od OSN, od společenství jiných států? Má občany, infrastrukturu, školství, zdravotnictví, hospodářství, zemědělství....? Odpovězte, sestro Michaelo, uvážlivě, jak se na ženu sluší.
A ne kecy o tom, co je absolutně nekonstruktivní. Příčina je ve válkách, proto lidé prchají před zabíjením. Zastavte příčinu, jeďte vyjednávat se skupinou poslanců EP se státem IS, s kmeny v Lybii, kde byl rozbit systém, jež držel masy lidí v klidu. A nedávejte, Vy a Vámi podobní /Svoboda P., Bělobrádek / kytice na podporu bojů v Sýrii. Umíte na něco odpovědět?
Václav Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2015 1:46:42 - Ing. Michaela Šojdrová
Pane Žáčku, podaří-li se jakékoliv lidské bytosti zbavit svět válek, nebude jeho jméno jistě zapomenuto!
Věřte, že v silách poslance Evropského parlamentu skutečně není zastavit válečný konflikt (občanskou válku) v Sýrii ani řádění Islámského státu.
Není mi nic známo o tom, že bych boje na Blízkém Východě podporovala a skutečně netuším, kde jste k takové informaci přišel.
K možnosti řešení krize jsem se každopádně jako poslankyně opakovaně vyjádřila a většinu textů naleznete i na mých webových stránkách.

M. Šojdrová