Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 10:26:20 - Martin F.

K čemu takový stát?

Dobrý den pane Machu, předem děkuji za Váš projev v europarlamentu, alespoň někdo hájí naší země. Chci se Váš dotázat, na co mi vlastně bere stát více než polovinu vydělané mzdy, když nás za ty peníze ani nedokáže ochránit? Že již dávno neplní jiné fukce, na to už jsem rezignoval, ale ochrana vlastních obyvatel by měla být hlavní povinností státu, nebo se mýlím? Podle Německa je potřeba imigranty vyrovnat demografickou křivku, ale nebylo by lepší nechávat lidem jejich výplaty, aby si mohli dovolit mít vlastní děti? Po narození potomka se mé rodině snížil příjem cca o 1/4 a to jsou lidé, kteří mají výrazně nižší příjmy, než má rodina. Mateřská na jedno dítě je 220 tis. Kč, to je náš stát opravdu tak hloupý a krátkozraký? Měl by za každého nového občana dát klidně milion, je to investice do budoucnosti a nemyslím, že by takový běženec byl o něco levnější. Lidé děti chtějí, ale nemohou si je dovolit, tak se budou dovážet? Vždyť nejde o rajčata, nebo banány.
Děkuji za Vaši odpověď. M.F.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2015 10:40:30 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

máte naprostou pravdu, děti nejsou rajčata ani banány. Nelze kalkulovat s imigranty jako s někým, kdo nám zajistí důchody. Pojďme lidem nebrat tolik peněz na daních, zrušme zbytečné výdaje, ať lidem zbudou peníze na děti a na to, co ve svém životě skutečně chtějí.

S pozdravem,
Petr Mach