Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2012 9:25:22 - mykeš

odpověď na dotaz

Pane senátore, pan Rath Vás a paní Benešovou vyzývá, abyste také otevřeně mluvili o tom, koho byste vy za ČSSD na prezidenta podpořili. Proč to nechcete udělat nebo se alespoň nevyjádříte ke kandidatuře pana Dinstbiera? Nebo je pravda, že v ČSSD je jakási cenzura, která nepovoluje členům ČSSD hovořit veřejně o kandidátech na prezidenta republiky? Děkuji za odpovědi – všiml jsem si, že jste na webu docela aktivní a tímto bych Vám také chtěl za nás občany poděkovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2012 17:35:35 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, své představy o možných stranických i nestranických kandidátech jsem prezentoval na jednání vedení strany. Musím říct, že mě mrzí, že byl jejich počet zúžen na jednoho stranického a jednoho nestranického. Jsem přesvědčen, že by o podpoře prezidentského kandidáta měli mít možnost hovořit a rozhodovat všichni členové ČSSD a naši příznivci. Mé návrhy kandidátů na prezidenta jsem uvedl na tomto jednání a očekával jsem, že společně s dalšími budou podrobeny široké diskuzi, ke které dá vedení strany impuls. Nestalo se tak. V tuto chvíli respektuji většinové rozhodnutí strany, že se bude diskutovat pouze o dvou vybraných kandidátech. Paradoxní je, že toto rozhodnutí jsem nepodpořil já ani Marie Benešová. Osobně mě mrzí, že ČSSD nemá opět v návrzích ženu. A nějak jsem nezaregistroval ostrý nesouhlas Davida Rátha, který tak volal po otevřené diskuzi. Ale ani mě to nepřekvapuje, když se bude diskutovat jen o jeho kandidátovi. Děkuji za podporu.

Zdeněk Škromach, místopředseda ČSSD