Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2015 23:46:23 - křišťálová koule

Zaplatíme Turecku za urychlení islamizace Evropy

Dobrý den. Věříte tomu, že by Turecko dokázalo a mělo zájem za drobnou úplatu přibrzdit migrační proudy, nebo naopak dohoda, kterou vymyslela frau Merkel a spol. povede k zvýšené průchodnosti¨pro migranty a k uspíšení islamizace Evropy.. Osobně mi připravovaná smlouva s Tureckem připadá nadmíru riskantní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2015 15:06:54 - Ing. Bohuslav Chalupa
Dobrý den.
Bohužel za dané situace (a z hlediska Vaší otázky je zbytečné se zde zabývat příčinami, politikou Německa a dalšími fakty)  je to pro tuto chvíli pravděpodobně jedna z mála možností, která může výrazným způsobem zmírnit efekt imigrační krize pro Evropu, taková je bohužel realita.
Použil jsem slovo "může", mohu použít "měla by"....jak to bude fungovat skutečně, to se uvidí - nicméně znovu zdůrazňuji, v tuto chvíli a s tím co je k dispozici, je to řešení s nejvyšší pravděpodobností dosažení námi očekávaného efektu. Tedy za mne - jsem pro. Smlouva s Tureckem určitě není samospásná a není jediným řešením, jde o komplex různých aktivit....
Tím říkám i to, že v takto (smlouvou s Tureckem zklidněné migrace) vytvořeném časovém prostoru, je (bude) nutno dále velmi intenzivně hledat jiné, mnohem zásadnější řešení migrační krize jako takové.

S pozdravem