Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2015 21:36:20 - Moravan

Děti Michalákovy - definitivně odebrané ! Protestují Indové a další.

Budete intervenovat pana prezidenta Miloše Zemana, aby použil všech svých dostupných prostředků na zvrácení rozhodnutí úřadů Norského království ve věci navrácení obou chlapců, občanů České republiky, jejich matce ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.10.2015 20:17:37 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den, děkuji za dotaz. To, co se děje kolem chlapců Michalákových považuji za skandální a z dosavadních vyjádření Miloše Zemana je patrné, že on to vnímá stejně. Obávám se, že prezident má jen určité možnosti na diplomatickém poli, jak do této kauzy zasáhnout. A to po celou dobu dělá, není potřeba ho jakkoliv intervenovat. Paní Michalákové by měl pomoci stát, ten by se měl, stejně jako ona, obrátit na Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku. Stát by měl být aktivní a pomoci hájit práva svých občanů u mezinárodního soudu, když selhaly kompetentní úřady v Norsku a nechaly dojít tuto záležitost až do takového stavu.