Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2015 13:46:27 - Venda-jogista

jednoduchá otázka

Říkáte:"Ti, kteří k nám přicházejí, musí být poučeni o našich hodnotách, na jejichž respektování musíme trvat,“ reagovala pro ParlamentníListy.cz europoslankyně KDU-ČSL Michaela Šojdrová."

Ano, co když budou ti, co k nám přijdou poučeni, budou vědět, že my na dodržování našich hodnot budeme trvat, a oni přesto nebudou z nich dodržovat nic a mimochodem, bude jich třeba tady přes 750.000 ??

Co potom??

Díky za odpověď.
V.Žáček, člen KDU-ČSL,MO Mor.Třebová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 23:09:48 - Ing. Michaela Šojdrová
Myslím, že řada z našich hodnot je zakotvena v našem právním řádu, byť mně osobně odkaz na naše křesťasnké kořeny například v základních materiálech EU chybí. Za to bohužel můžeme "děkovat" zejména účelovému spojenectví socialistů, liberálů, zelených a komunistů v Evropském parlamentu.

Pokud se chce někdo u nás usídlit a nechce respektovat naše hodnoty, pak zde pro něj není místo. Bohužel, dnešní Evropané dnes sami na své hodnoty zapomínají, což Evropu činí nejistou a více zranitelnou.

M. Šojdrová