Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2015 22:25:04 - loucny

Neviditelnost a vztah k islámu

Proč o svobodných není vůbec slyšet v době, kdy více než dřív chcou lidi pryč z eu?Dále by mě zajímal vztah k islámu - prý nejste třeba pro zákaz výstavby mešit - to mě přijde ohromně naivní si myslet, že islám neomezí svobodu ostatních lidí - sice jsou země na světě, kde islám je vcelku mírumilovné náboženství, ale to riziko je obrovské a nevím, proč bychom ho měli podstupovat. Navíc co tím ztratíme, že tu nebudeme mít islám? Myslím, že to, že pár lidí nebude moct jít do mešity nebo veřejně hlásat islám je malá cena za bezpečnost a životy lidí

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2016 9:43:25 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

naši členové na náměstích a ulicích stojí občas se stánky a shánějí podpisy pod petice za referendum o vystoupení z EU. Medializace tohoto tématu není jednoduchá. Každý občan by měl právo vyznávat si, co chce, a myslet si cokoliv. To lidem není možné ani nijak zakázat. Obávám se i omezování našich svobod, podle mě to není správná cesta.

S pozdravem,
Petr Mach