Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2016 18:43:42 - Docent

Politická korektnost

Dobrý den pane poslanče, co říkáte na to, že většina násílníků v kolíně atd. jsou arabové z uprchlíckých vln? Jste překvapený, zaskočený? Já moc ne. Mladí Kluci si prostě Chtěli užít trochu multikulturního sexu a německé ženy moc neměli zájem. Nejhorší na tom je ale to, že alternativní média o tom informovalo prakticky hned ale německá masmédia včetně veřejnoprávních v rámci politi. korektnosti mlčela, fabulovala, zlehčovala! Začínám vážně pochybovat jestli opravdu žijeme v demokracii. Kam to Evropa spěje? PS: Co říkáte na doporučení místním ženám od Kolínské primátorky? Musel jsem si to přečíst 2x abych se ujistil, že nemám halucinace.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2016 10:08:11 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

překvapený rozhodně nejsem a takové zatajování informací ze strany médií, politiků i policistů mě samozřejmě stejně znepokojuje jako Vás. Vyjádření primátorky je až děsivé. Úkolem politiků je zajistit bezpečnost a ne chránit násilníky.

S pozdravem,
Petr Mach