ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2016 14:51:42 - loucny

televize

Nechtěl byste koupit nějakou větší televizi, třeba novu nebo primu?Kolik to tak asi stojí?Dneska jsou všechna větší média pod multi- propagandou, lžou a zatajujou informace, tak by bylo fajn mít taky nějakou televizi, co se snaží lidi informovat a ne jen manipulovat. Velmi si vážím, jak vedete parlamentní listy, že tu každý politik - i třeba okamura ,konvička apod. - může vyjádřit názor a není tu cenzura diskuse. Ale denně si je přečte prý tak 15 000 lidí, to na zprávy na nově se dívá asi 100krát víc lidí...lidi jsou pasivní a informace na netu většinou nehledají. Pokud chcete uspět i v politice ve větším měřítku, tak je podle mě vystupování v televizi základ. Navíc pravdivý zprávy by i zvedly sledovanost - sám vidíte, že na parlamentních listech přibývá lidí, kteří nevěří velkým médiím. Nakonec informovanost lidí skrz televizi by i mohlo zachránit naši zemi před ničivými důsledky islamizace - informovaní lidi lépe volí ve volbách než zmanipulovaní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2016 9:44:06 - Ivo Valenta

Dobrý den,

děkuji Vám za podporu, velmi si ji cením. Na obdobnou otázku jsem již odpovídal a můj názor se od té doby nezměnil. Abych pravdu řekl, o možnosti koupi televize jsem zatím nepřemýšlel. Nicméně velmi rád bych upřesnil Váš odhad, týkající se počtu čtenářů Parlamentních listů. Denně se totiž jedná o 250 - 280 tisíc čtenářů.

Děkuji za pochopení, s pozdravem

Ivo Valenta