Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2016 15:25:03 - sanny

Proč jste tak pasivní?

Nemyslíte, že vláda ve snaze o navrácení dětí českým matkám je spíše pasivní? Neuvažovali jste třeba ve sněmovně za tím účelem zřídit nějakou komisi, delegaci nebo tak něco? Třeba kvůli dálnicím nebo menšinám se tak myslím dělá

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2016 10:32:12 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den. Já si myslím, že nejen vláda, příslušné ministerstvo, poslanci a také prezident dělají všechno proto, aby byla dodržována práva našich občanů a to nejen v Norsku. Musíme si uvědomit, že se vedou jednání na té nejvyšší úrovni, tedy vládní. I kdybychom zřídili komisi, komunikace s norskou stranou by se vedla na vládní úrovni. Důležitý je také fakt, že komise zřizujeme v případech, kdy je po třeba jistou záležitost, situaci objasnit, zajistit či vyhodnotit důkazy. Nedovedu si představit, že by v případě navrácení dětí českým matkám zmohla více nějaká komise a to hlavně proto, že by s ní v Norsku nikdo nejednal.