Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2012 12:51:49 - Božena G.

VV

Pane poslanče, u soudu jste minulý týden mluvil mimo jiné o poměrech, které vládly v době Vašeho působení ve VV-kdy jste byly podle vašich slov pod neustálou kontrolou, tlakem…ze strany Víta Bárty. Proč jste z VV neodešel hned, ale až po obálkové aféře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2012 17:57:33 - Mgr. Stanislav Huml
 Přesto jsem se pokusil poměry změnit. Byl jsem od počátku jeden z mála který chtěl poměry změnit. Podívejte se na můj web www.humlstanislav.cz . Dnes se dozvídám, jak byla snaha mne z klubu vyloučit hned po kauze s bratry Mašíny. Po obálkové aféře a zejména, když byl bez osobní účasti na klubu vyloučen Jaroslav Škárka, který ani nedostal šanci své kroky vysvětlit a padáka dostal za podání trestního oznámení pro korupci, což mu předepisoval etický kodex jsem pochopil, že jde o marnou snahu. Opravdu rozhodl důkaz o lži Bárty. Tisku sděloval nic jsem nikomu nedal, pak slova o půjčce a u mě v kanceláři před 4mi lidmi jsem se zeptal účastníka porady před klubem (konání v bytě u Bártů) jak poslancům vysvětlil VB onu obálku pro Kočí. Po krátkém zaváhání nám kolega Chaloupka odpověděl: že si řekla o půl milionu a těch 500 tis. byla první splátka. Chápete, on jim řekl že jí vědomě dal úplatek. Bylo to v době, kdy vymýšlel jak tu platbu vysvětlit a vršil lži. To u mě rozhodlo.Odejít dřív - vztahy tam byly jak na houpačce. Chvilku jako dobrý, ráno nic neplatilo. Pak znovu slib, znovu odklon. Pro tak zásadní rozhodnutí musíte vnitřně uzrát.