Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2016 17:05:00 - LakyPalo

Proč

Pane Babiš,proč vadíte pravici?Pan Valenta jako senátor ne.Co za tím je?
Jen se podívejte za jakých okolností protlačil pan Kalousek církevní restituce?Za podpory kriminálníků z ODS,kteří odešli po volbách sedět.Dobrý ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2016 15:07:23 - Andrej Babiš
 Dobrý den, pravici vadím, protože jsem přesvědčený a taky jsem jim to ve sněmovně řekl, že oni mě „stvořili“. Oni mě donutili, abych nechal svou firmu řídit mé manažery a šel do politiky konečně udělat pořádek. Už jsem se nemohl dívat na to, jak tahle země plná schopných lidí trpí tím, že si ji tihle pánové zprivatizovali. Teď se nám daří, máme nízkou nezaměstnanost, ekonomika roste, vrátili jsme lidem nějaké peníze, investujeme, ve společnosti je přeci jen lepší nálada. A je to samozřejmě štve. A co se týče pana Valenty? Nebudu se rozepisovat radši vám se dám odkaz na můj blog, který se mu věnuje. AB http://andrejbabis.blog.idnes.cz/c/492657/at-ivo-valenta-ze-sportu-klidne-odejde.html Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4