Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2016 12:35:03 - David Fetrle

Alíh Fajád

Proč Pelikán nepřizná barvu a neřekne jak to bylo s propuštěním Alího Fajáda z vězení? Proč se o této kauze mlčí? Podle mě je logické, že dal ministr přednost našim občanům před USA. Nebo snad myslíte, že Američani by se zachovali jinak? Kdyby ministr promluvil na rovinu, mohlo být po kauze. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2016 19:33:05 - Leo Luzar
 Dobrý den, děkuji za dotaz.Je třeba v této konkrétní věci odlišit vydávání zločinců, teroristů od agentů cizího státu. Na tyto případy jsou neformání postupy v historii ověřené a z pohledu České republiky byly využity. Druhou stránkou těchto postupů je co největší diskrece a utajení. To co v této věci předvádí tak zvaná veřejnoprávní televize je ostudou a mimo realitu. Je třeba se ptát zda i politici žádající omluvu pro USA jsou opravdu osobně rozhořčeni nebo jednají dle přání svého donátora. Je veřejným tajemstvím, že mnoho těchto rozhořčených je v podezření ze spolupráce s  CIA. Jsou to z pohledu našeho práva vlastizrádci. Na rozdí od agentu chcete li špionů. A je vcelku jedno jestli pracují pro spřátelenou agentůru nebo nepřátelskou službu.proto na tuto "aktualitu" je nutno pohlédnout i v širších souvislostech. Proto mne těší váš zajem a názor.S pozdravemLuzar