Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2016 11:38:01 - richard hybš

Dienstbier

Zajímalo by mě, co si myslíte o návrzích Dienstbiera? Nemyslíte, že dělá vše ještě horší, a že to může stát ČSSD řadu voličů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2016 20:42:57 - Ing. Pavlína Nytrová
 Pane Hybši, děkuji za dotaz. Ráda bych Vám uspokojivě odpověděla, ale ptáte se velmi obecně. Nemohu jednoznačně říci, že s návrhy kolegy Jiřího Dienstbiera souhlasím, nebo nesouhlasím. Je nutné se k jeho návrhům vyjádřit adresně. Nicméně mohu napsat, že mám diametrálně jiný názor na imigrační vlnu a přijímání běženců na našem území. Souhlasím s tím, že lidem v nouzi, lidem ze země, kde se válčí, musíme pomoci, ale ne tak, jak prezentuje ministr pro lidská práva. S některými jeho dalšími návrhy se ztotožňuji, ale nesouhlasím se způsobem, kterým je prosazuje či se snaží získat veřejnost na svou stranu. A pak jsou to návrhy, které se týkají přímo fungování naší strany a když zalovím ve své paměti, tak jeho návrhy mají hlavu a patu, jsou často kritické a pro ČSSD ozdravné. S voliči musíme mluvit, vysvětlovat své kroky, své postoje a získávat je na svou stranu a v tom máme velké mezery.