PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.02.2016 16:01:19 - Kratos

Financování stran

Zajímalo by mne, jak a kým je podle vašeho názoru financován T. Okamura, Úsvit a Blok Konvičky. Podle toho, jak sveřepě odmítají jakoukoliv spolupráci snad s výjimkou SPOZ nabývám dojmu, že jim nejde o záchranu národa a naší země, ale jenom o ukájení svých vlastních egoistických cílů. Navíc pokud propadnou a to je za této konstelace velmi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2016 14:51:56 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za dotaz, moje odpověď se sice nebude líbit fanouškům vámi zmíněných osob, ale je to zcela jasné. Vždy je třeba se zeptat - v čí prospěch. Blok Konvičky je zcela otevřeně financován panem Babišem. Sám pan Konvička je propagátor multikulturalismu zvláště v pornografii apod. Rozhodně to není ani vlastenec, ani politik. Úsvit sice Okamurovi rozložili poslanci za peníze Víta Bárty (VV). Tím pádem mají oba pošramocené ego, ale začali znovu spolupracovat. Všechny takto propadlé hlasy si rozdělí strany, které v parlamentu budou. Máte pravdu i v tom, že jejich sveřepé odmítání spolupráce je důkazem jejich nečistých úmyslů.