Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2016 17:24:06 - Michal Sandr

Německá inventura nynějších imigrantů se NEPOVEDLA?

Dobrý den pane Mach.Velmi rád a pozorně sleduji Vaše vystoupení v Europarlamentu!Bohužel nezájem nynějších poslanců a vládců Evropy je vždy při Vašich proslovech patrný tím,že mluvíte skoro do prázdného sálu!Taková příšerná arogance,jako Čecha,mne až uráží!A při tom Vaše připomínky a požadavky nejsou nikterak nereálné a i pro funkčnost tohoto MOLOKU i prospěšné! Nyní k věci!Dnes na Novinky.cz vyšla zpráva, že Německo (asi si dělalo inventuru?) zjistilo,že mu chybí 130.000 nelegálních ekonomických imigrantů! Před tím Švédsku se rozprchly desítky tisíc těchto nynějších imigrantů,které chtěli vykázat ze svého země!Podle mne je v Evropě v těchto imigrantech velký nepořádek,který je velmi nebezpečný!Jak po zdravotní, tak i bezpečnostní stránce!Jaký máte Vy na to názor a co s tím chce Evropský parlament dělat!?Promiňte mi,ale ptám se raději kováře, který je u zdroje,než nějakéko kovaříčka (tedy tisk),který NENÍ objektivní!Děkuji a přeji aby jste byl za nás Čechy v Europarlamentu slyšet!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.03.2016 16:00:30 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

Jako poslanec Evropského parlamentu budu nadále hlasovat proti všem pokusům o přerozdělování migrantů i proti Smlouvě s Tureckem. Zmůžu ale málo, pokud jde o německou vnitřní politiku, kterou považuji za naprosto zhoubnou pro celou Evropu. Tu můžou nakonec změnit jen němečtí voliči. Jsem proto rád, že v březnových zemských volbách posílila nám blízká strana Alternativa pro Německo.

S pozdravem,
Petr Mach