Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2016 0:27:23 - křišťálová koule

Politická spojenectví

Dobrý den. Jak se zdá, ve volbě politických spojenců nemíváte příliš šťastnou ruku. Soudím tak nejen z toho, že vám nepřinesla zásadní volební úspěchy, ale především proto, že neměla delší trvání. Volíte si politické spojence srdcem, pragmaticky rozumem, nebo účelově vypočítavě? Jak se nyní stavíte ke skutečnosti, že Doc. Konvička přiznal spolupráci s V. Bártou? Když není žádné tajemství, že bývalé VV a nikoho od nich, včetně JUDr. Bárty jste jak se říká "nemusela".

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2016 17:06:42 - Mgr. Jana Volfová
 Kdybych si volila politická spojenectví pragamticky vypočítavě, tak bych asi dávno seděla znovu ve sněmovně. Volím je vždy podle programové shody. To je u mne jediné kritérium. Pokud někdo chodí s někým na kafe, tak to opravdu není politické spojenectví. A pokud pan předseda BPI dostává dobré rady a tady je jasné, že zkušenosti pana Bárty z politiky jsou velké, tak proč je nepřijmout. V boji proti  zaplaceným médiím, hysterii státem placených neziskovek, přebujelé byrokracii i korupci a především  islamizace ČR bude každá dobrá rada vítána.