Petr Martan

Bez politické příslušnosti
  • SPOZ
  • Čkyně
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2016 13:35:26 - eder

Běženci

Pane Martan jaký máte názor na běžence kteří se valí do Evropy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 19:37:02 - Petr Martan

 Migranti budou dle dnes navržených pravidel "občany EU", protože Brusel o jejich mezinárodní ochraně rozhodne. Budou mít sociální dávky jako v Německu, ať budou pobývat v jakékoliv zemi. Až jich bude více, tak Brusel na nás bude chtít, ať se necháme dobrovolně každý přeregistrovat na "občana EU" a vzdát se národního občanství. Bude to jistě finančně výhodné, tak mnoho Čechů si takto nechá vyměnit občanku.

Potom arabští "občané EU" přesídlí i do Čech. Z Bruselu jim budou posílat 600 euro měsíčně a zjistí, že v Čechách je pobyt lacinější, než v Německu. Budou se nám vysmívat, protože migrant bude mít více, než náš občan s minimální mzdou 9 200 Kč hrubého. Kdežto migrant nepracující bude mít 16 000 Kč čistého!

Občané - zamezte tomu v letošních krajských volbách. Nevolte sliby o krajských tématech. Volby vezměte jako referendum o migraci a zachování české kultury a národa, který nesmí být zprzněn multikulturalismem!