Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2016 16:48:39 - loucny

řešení

1)Uvědomujete si že řešení bez výrazného porušení lidských práv na jedné nebo druhé straně prostě neexistuje...bud muslimy všechny odsuneme, čím sice hrubě porušíme jejich práva, ale aspon nikdo nezemře, nebo budou dál umírat nevinní evropani a díky vysoké porodnosti muslimů hrozí v konečném důsledku miliony mrtvých...taková je prostě realita....hájit lidská práva jednotlivých muslimů dnes povede k milionům mrtvých nevinných lidí
2)musí ttip schválit i národní parlamenty?A co když to jeden ze států eu neschválí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 14:42:18 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den,

v České republice žije minimum muslimů a žádné násilí nezpůsobují. Stačí tedy, když si nenecháme vnutit migrační kvóty a žádný problém mít nebudeme. Každá země má právo nevpustit cizince na své území a má právo případně cizince vyhostit, pokud poruší podmínky pobytu.

Pokud jde o TTIP, záleží na tom, jak bude smlouva nakonec napsána, stále její konečnou podobu neznáme. Pokud by t byla jen smlouva o volném obchodu, má právo ji schválit EU bez nutnosti souhlasu členských států. Pokud ale bude obsahovat spornou doložku o arbitrážích, budou ji projednávat i národní parlamenty a bez našeho souhlasu neprojde.

S pozdravem,
Petr Mach