Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2016 18:42:52 - trebivlice

Dobrý den - jaký myslíte, pane Štěch, že vysíláte občanům ČR

signál tím, že jste se prostě rozhodli ingorovat právoplatný rozsudek soudu s odůvodněním, že s ním nesouhlasíte? A ještě v tak citlivé otázce - otázce dluhů kdy i díky vám je část justice zprivatizovaná (exekutoři) a i díky tomu bylo v naší zemí z tisíců lidí dlužících minimální částky, ale navýšené o neskutečné "odměny" ex a právníkům, naděláni zoufalci bez jakékoliv budoucnosti?**Připadá vám v této souvislosti normální zprivatizovat část justičního systému soukromým podnikatelům, kteří provádějí práci justice za účelem zisku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2016 10:25:12 - Milan Štěch

Dobrý den,

já jsem ten poslední, kdo by podporoval privatizační kroky. Bohužel ale systém uspořádání exekutorů, který v naší zemi máme, je rozšířený po celém světě, vyjma země s centrálním řízením. Ještě k pohledávce pana Altnera: ČSSD respektuje výrok soudu, zároveň využíváme možnost dovolání k Nejvyššímu soudu. Na základě doporučení advokátní kanceláře nebude strana posílat peníze mimo ČR a bude postupně uspokojovat dlužníky pana Altnera, kteří budou v souladu s právem prokazatelní. Pokud Nejvyšší soud nevyhoví našemu dovolání, tak ČSSD celý rozsah této podivuhodně vzniklé pohledávky uhradí. Rád bych připomněl, že začátek celé kauzy byl ryze politický - stálo za ním účelové podání žaloby zpochybňující vlastnictví Lidového domu sociální demokracií prostřednictvím tehdejšího ministra financí v Klausově vládě Ivana Kočárníka z ODS. K případu jsem se vyjadřoval hned zpočátku, můžete si přečíst mé věty na mém webu: http://www.milan-stech.cz/?category=blog&article=5144.  

S pozdravem

M. Š.