Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2016 15:25:42 - koudyy

Kdy budeme myslet na většinu občanů?

Myslíte si, že se úředníci chovají vždy profesionálně? Já mám bohužel špatnou zkušenost, a když jsem po paní něco chtěl vysvětlit, stále dokola opakovala jen abych se řídil tím, co se po mě chce. Nutila mě zaplatit, aniž by mi byla schopná vysvětlit za co. To vám přijde v pořádku? A pokud jim nebudu moci ani říct, že svoji práci dělají na dvě věci, kam to povede? Kdo bude chránit zájmy většiny slušných občanů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2016 8:23:14 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den. Myslím si, že v každé profesi najdeme pracovníky, zaměstnance, kteří nedělají svou práci profesionálně, a jsou také mezi úředníky. Jistě mi dáte za pravdu, že tohle musí řešit jejich zaměstnavatelé. Je mi líto, že jste musela absolvovat nepříjemnou zkušenost, kterou popisujete, ale tohle ani já, ani žádný jiný politik nemůže předvídat a nemůže řešit. Tak, jak to popisujete, to jistě v pořádku nebylo. Nikdo nevzal slušným lidem šanci stěžovat si na lajdáckou práci a nevhodné chování úředníka. Nově však mají úředníci možnost bránit se proti neslušným občanům. Velmi bych si přála, aby se lidé chovali k sobě slušně i bez toho, abychom k tomu přijímali nějaké zákony.