MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2012 16:53:34 - Vratislav Prokop

Předčasné volby

Pane poslanče, ač se domníváte, že předčasné volby nebudou, v čem s Vámi souhlasím, mohu se i tak zeptat na Váš osobní názor, zda byste raději spolupracoval s TOP 09 či s KSČM. Děkuji za odpověď a přeji příjemný zbytek Velikonoc

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2012 13:13:05 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane Prokope,

je pochopitelné, než nejprve je nezbytné, aby ČSSD mohla už zase vládnout. A pokud možno očištěná od průšvihářů, co nejlépe a nejdéle. Většině lidí snad už došlo, že strašení řeckou cestou byl podvod. Stejně jako tvrzení, že to ONI daně zvyšovat nebudou.

Osobně by mi pak vyhovovalo, kdyby ČSSD mohla vládnout zcela sama. Koalice se očividně v této zemi moc neosvědčují. Ale abych Vám neutíkal od otázky. Jistou nezbytnou spolupráci si za určitých podmínek umím představit s tím i tím. Pouze přiznávám, že v obou Vámi zmíněných parlamentních stranách jsou lidé, kteří mi bytostně pro své názory a činy vadí. Jejich vyšší rozhodovací pozice by pro mne byla velkou až nepřekonatelnou  překážkou.

A nejen v těchto dvou. Je mi líto.

Přeji hezký den