Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2016 11:03:50 - Janinka Ja-Ga

Vite o tom také?

V Pražské a Brněnské mešitě se modlí k Alahovi aby pomohl zvítězit Islámu. Na parlamentních listech k tou vyšel celý článek. Veřím, že máme stejný cíl- bezpečí obyvatel v ČR. Co tedy konkrétně PS hodlá podniknout za kroky v těchto mešitách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2016 15:59:17 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den přeji. Na Váš dotaz není jednoduché odpovědět. Já jako zákonodárce se na to musí dívat tak, že Islám, jako náboženství u nás není zakázáno. Vím, že existuje petice „Za zákaz Islámu v ČR“ a poslanci mohou být vyzváni k přijetí zákona o zákazu tohoto náboženství. Dosud k ničemu takovému nedošlo. K Vámi popisované současné situaci mohu dodat pouze to, že o bezpečí obyvatel se starají naše bezpečnostní složky a ty musí využívat všechny zákonné prostředky, aby obyvatelstvo ochránily. Ony musí vyhodnotit hrozbu, kterou mohou být pražská a brněnská mešita a zjistit, zda v nich nedochází k páchání trestné činnosti. Myslím si, že bychom už neměli povolit stavbu žádné nové mešity. Pak se muslimové nebudou mít kde hromadně modlit a šířit nenávist k dalším náboženstvím.