ČEZ: Po vynucené pauze v Hradci Králové proběhly velikonoční trhy chráněných dílen

12.04.2022 21:20 | Komerční článek

Po vynucené pauze způsobené covidiovou pandemíí se dnes v Hradci Králové opět konaly tradiční velikonoční trhy. Zaměstnanci Skupiny ČEZ přivítali velikonoce nákupem spousty velikonočních i rukodělných drobností. Podpořili tím chráněné dílny, které si dohromady vydělaly úžasných 21 050 korun.

ČEZ: Po vynucené pauze v Hradci Králové proběhly velikonoční trhy chráněných dílen
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Velikonoční trhy chráněných dílen probíhají v Hradci Králové pravidelně. Zaměstnanci Skupiny ČEZ tak svým nákupem podporují chráněné dílny a jejich klienty, přispívají na jejich podporu a provoz. Zvláště v dnešní době se každá pomoc hodí.

Velikonoční svátky jsou doslova za dveřmi, a tak šly nejvíce na odbyt dekorační předměty s motivy velikonoc, čokoládové pamlsky nebo sváteční keramika. Tři chráněné dílny – Daneta, Centrum Pestalozziho a sdružení For Impact – si během jediného dne vydělaly 21 050 korun.

O nákupy výrobků přímo od handicapovaných klientů spřátelených chráněných dílen byl tradičně obrovský zájem. Během dne kolem stánků prošlo několik stovek zaměstnanců i návštěvníků ČEZ a velká část neminula velikonočně vyzdobené stolky bez povšimnutí. Letošním hitem se staly velikonoční věnečky, dekorace, květináče, andílci, nápadité hračky nebo krásné textilní výrobky a tradičně čokoláda nebo sirupy. Zaměstnanci se na trhy chráněných dílen každoročně velmi těší.

Anketa

Jste pro zbudování základny NATO na českém území?

3%
96%
hlasovalo: 84651 lidí

Královéhradecká Daneta zajišťuje práci lidem s postižením, neslyšícím, nevidomým, lidem s pooperačními a poúrazovými trvalými následky, pro něž je možnost pracovního uplatnění na běžném trhu práce mnohdy minimální.

Centrum J. J. Pestalozziho z Chrudimi poskytuje poradenské, vzdělávací a sociální služby ohroženým nebo znevýhodněným skupinám. Cílem všech poskytovaných služeb je řešení akutní krizové situace dětí a mladých lidí v regionu, integrace klientů zpět do společnosti, vytvoření záchytné sítě s nabídkou víceúrovňového systému sociální pomoci pro oběti domácího násilí, právní pomoc všem cílovým klientům a prevence sociálněpatologických jevů.

Nezisková organizace For Impact se zabývá prodejem výrobků chráněných dílen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

11:44 ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

Přesně 163 palivových souborů umístili energetici do reaktoru odstaveného prvního bloku. Nově je mez…