Olej, který prospívá našemu zdraví

16.03.2013 0:00

Již od dávných časů používali lidé různé účinné metody léčení těžkých chorob a využívají při tom léčivých vlastností bylin a nálevů, které jsou známy již od dávných věků.

Olej, který prospívá našemu  zdraví
Foto:
Popisek:

Již od dávných časů, ještě než vznikly vědecky podložené způsoby léčení, používali lidé a dodnes používají různé účinné metody léčení těžkých chorob. Využívají při tom léčivých vlastností bylin a nálevů, které jsou známy již od dávných věků.

Zásada je jednoduchá: spočívá v tom, že přemíláme, cucáme, sajeme, žmouláme v ústech olej a při tomto volném a nenásilném pohybu organismus vykonává léčení - čistí se. Někdy se lidé neumějí smířit s tím, že takový jednoduchý a prostý způsob léčení má takové překvapující výsledky.

Tímto jednoduchým způsobem je možno léčit buňky a tkáně a všechny orgány těla. Takovým způsobem se nám organismus dokáže zbavovat mrtvého "balastu". Pod pojmem živého balastu se myslí mikroflóra, která postupně ničí a ohrožuje lidský organismus.

Popis metody:
Rostlinný olej (slunečnicový, olivový…) vzít jednu polévkovou lžíci a vlít ji do přední dutiny ústní. Nyní vykonávat sací pohyby jako při cucání dudlíku. Dbáme na to, abychom olej v žádném případě nepolkli. Proces přemílání je třeba vykonávat zlehka, nenásilně asi 15 - 20 minut. Olej v první chvíli zhoustne, potom zřídne a je jako voda a tehdy je proces přemílání dokončen a olej se musí vyplivnout. Tekutina je bílá jako mléko. Stane-li se, že tekutina je žlutá, pak proces přemílání trval krátce a byl nedostatečný. Ústa si pak vypláchneme teplou vodou.

Procedura se provádí nejlépe ráno před jídlem na lačný žaludek a potom před spaním. Přes den je možno léčbu aplikovat i vícekrát. Ve vyplivnuté tekutině se nachází velké množství původců různých chorob a zhoubných novotvarů. V organismu se zvětšuje výměna tekutin jako výsledek změny složení. A tím se zlepšuje výměna látková a získáváme zdraví!

Tuto proceduru lze použít při: bolestech zubů, hlavy, paradentóze, chorobách krve, ekzémech, při otocích, nemocech žaludku a jiných nemocech. Používá se hlavně preventivně, ale není na škodu tuto metodu použít i jako doplňkovou při zhoubných novotvarech a infarktech.

celostnimedicina.cz,foto:archiv

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…