Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

02.05.2024 17:08 | Komentář

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské demokraty starostou v Řeporyjích, se pustil na tenký led, který pod ním může prasknout. Napsal, že dcera Felixe Slováčka Anička, která se léčí s rakovinou, zemře a nemá už žádnou šanci. Část ODS je šokována, zazněly výzvy k Novotného vyloučení i omluva rodině hudebníka Slováčka.

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

Kontroverzní starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný z ODS čelí masivní vlně kritiky. Na sociální síti X se totiž opřel do hudebníka Felixe Slováčka a napsal, že mu zemře dcera.

Novotný na sociální síti reagoval na fotografii z předvolební kampaně uskupení STAČILO, které vede šéfka KSČM a europoslankyně Kateřina Konečná. Ta na snímku pózuje právě s Felixem Slováčkem a dalšími političkami.

„Felix byl vždycky debil,“ napsal k fotografii Pavel Novotný, který ji sdílel na svém profilu na síti X. Následně připsal ještě další větu, která vyvolala bouři. „Dávám mu pokoj asi rok a půl co vím, že mu zemře dcera. Anička, bohužel, nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal,“ napsal politik ODS.

Následně se snažil v celé řadě dalších příspěvků hájit. „Vůbec nechápu, co jsem měl provést,“ zareagoval na kritiku. „Byl jsem vzbuzen sleděm, kterému také vadí pravda, co jsem napsal o Aničce. Smazal jsem, omlouvat se nebudu a jděte do prdele,“ pokračoval Novotný v jízdě na sociální síti. Na většinu rozhořčených komentářů reagoval řeporyjský starosta slovem „chcípni“. 

Za několik hodin později změnil Pavel Novotný názor a nakonec se přece jen omluvil. I když původně tvrdil, že se omlouvat nehodlá. „Tak já se tedy omlouvám, za zcela nevhodný tweet týkající se rodiny Slováčkovy. A jděte na týden do prdele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji,“ vzkázal Pavel Novotný.

Do bývalého bulvárního novináře a nyní politika ODS, který je svými kontroverzními výroky proslulý, se pustili prakticky všichni, kteří na jeho výstup na sociální síti reagovali.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Z ODS hřmí ? Ale z toho pršet nebude ! ................, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVierka , 02.05.2024 17:19:36
Za Novotného se postaví vlivní odesáci - lepšolidé a kámoši ....... Pavel z Hradu, Dáda Nerudová atd. Šokoval už mnohokrát - buran z ODS a z Řeporyjí. Čuňas se jim zamlouvá a líbí. Vůbec jim nevadí, že mu hrabe . Ani to, že má za sebou kauzy přímo odporné.

|  29 |  0

Další články z rubriky

Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

10:45 Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

„Je plzeňské pivo pro Němce odlišné oproti tomu pro Čechy?“ Právě tato otázka v posledních dnech roz…