Jihlava: Primátor besedoval s veřejností o dopravě

09.06.2011 19:31

V kině Dukla včera proběhlo druhé letošní setkání primátora s veřejností, tentokrát na téma doprava. Primátor Jaroslav Vymazal v úvodu představil aktuální hotové nebo rozpracované projekty a záměry Jihlavy v oblasti dopravy, jako je pokračování obchvatu města, dopravní terminál či parkovací dům.

Jihlava: Primátor besedoval s veřejností o dopravě

Následující diskuze se nesla v konstruktivní atmosféře ke konkrétním tématům, od oprav nebo dokončení chodníků, úprav přechodů pro chodce a úklid vozovek po opravách, až po návrhy na upřednostnění vozidel MHD (vytvoření speciálních pruhů, přednost na semaforech apod.), budování dalších bezbariérových zastávek MHD či přechod části vozidel magistrátu a městských společností na pohon stlačeným zemním plynem atd.

Kromě primátora Jaroslava Vymazala byly na podněty a dotazy veřejnosti připraveni reagovat také náměstek primátora pro oblast dopravy Josef Kodet, zástupce vedoucího odboru dopravy Jaroslav Paulenka, dopravní inženýr úřadu územního plánování Zdeněk Dvořák, ředitel Dopravního podniku města Jihlavy Josef Vilím a ředitel Městské policie Jihlava Jan Frenc.

Další setkání primátora s občany proběhne po letních prázdninách.

Další zprávy z Jihlavy čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…