Jihlava: Radnice postaví nová hřiště a chodníky v Pístově

15.06.2011 9:46

Jihlava letos upraví veřejné prostranství v části Pístov. Ještě letos by měl dodavatel začít pracovat na budování nového dětského hřiště a sportoviště, která budou od okolí oddělena protihlukovou stěnou a zelení.

Jihlava: Radnice postaví nová hřiště a chodníky v Pístově

Vzniknou dvě bezbariérové zastávky vozů MHD. Už vybudovaná stezka pro pěší a cyklisty z Jihlavy z Telečské ulice do Pístova se prodlouží do obce, osvěcovat ji bude nové veřejné osvětlení a dojde na opravy kratších úseků vedlejších silnic. „Úpravy v Pístově by měly být dokončeny v polovině roku 2012, Jihlava na ně v rozpočtu připravila 6,3 milionu korun, očekáváme ale, že výběrové řízení cenu sníží. Budeme usilovat o dotaci EU," řekl k revitalizaci Pístova primátor Jihlavy Jaroslav Vymazal.

 

Jihlava pečuje o svoje místní části systematicky, v poslední době město investovalo větší částky například ve Vysoké, Hruškových Dvorech, Heleníně a Sasově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…