Hnutí ANO se v Plzeňském kraji rozrůstá: Vznikla první místní organizace

30.01.2014 6:41

Hnutí v Plzeňském kraji eviduje nejen stovky nových zájemců o členství, ale roste i organizační struktura. Vedle existujících sedmi oblastních organizací, vznikla v kraji místní organizace pro Plzeň 3, jako vůbec první místní organizace v Plzeňském kraji. Předsedou se stal poslanec Ing. Pavel Šrámek, MBA, za místopředsedu pak ustavující sněm zvolil Ing. Michala Sochora.

Hnutí ANO se v Plzeňském kraji rozrůstá: Vznikla první místní organizace
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Ustavujícím sněmem byla v úterý 28.1. založena první místní organizace politického hnutí ANO pro Plzeň 3. „Tato organizace kopíruje hraničně největší městský obvod Plzeň 3 a rovněž největší zastupitelstvo města“, vysvětluje nově zvolený předseda místní organizace Pavel Šrámek a dodává, že jejím cílem bude jednoznačně aktivní příprava na supervolební rok. „Organizace má v plánu hrát klíčovou roli v nadcházejících komunálních volbách v Plzni. Též se chceme soustředit na palčivá témata městského obvodu Plzeň 3, potažmo pak celé Plzně. Chceme podpořit smysluplné projekty pro Plzeň, sloužící především všem občanům města Plzně, nikoliv vybraným podnikatelským skupinám,“ vyjmenovává priority organizace Pavel Šrámek.

„Oslovujeme osobnosti společenského, kulturního a podnikatelského prostředí v Plzni jako nové potenciální členy pro práci v hnutí, lidi, kterým není lhostejný osud Plzně a její budoucnosti“, říká nový předseda. „Jako klíčové vidíme rovněž i práci a komunikaci s našimi sympatizanty a podporovateli“, dodává místopředseda Michal Sochor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…