ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2015 13:30:24

Chceme dovnitř !

Chceme dovnitř !

Český invalidní občan Stanislav Chlumský, se sníženou možností obživy a se strachem o život při vraždění bezdomovců, si vykoledoval titul nekorunovaného krále českých simulantů. Jak řekla policejní mluvčí, chtěl se jen najíst a bezpečně vyspat.

TV NOVA přinesla "šokující" informaci o podvodníkovi, který se chtěl najíst a vyspat  v nemocnicích. Simuloval nemoc, protože neměl a nemá žádnou jinou možnost jak se dostat k posteli a jídlu, tedy k uspokojení základních lidských potřeb, které nyní bezplatně zajišťujeme  cizincům v utečeneckých táborech. Invalida Chlumský si nezaslouží soucitu, zájmu neziskovek, především té s názvem Člověk v tísni. V tísni jsou totiž zásadně pouze cizinci. v zahraničí.   Chlumský  je mediálně štván, lapen a kriminalizován za naprosto shodné chování, které přivedlo cizince do jmenovaných zařízení. Chtějí se, jak sami tvrdí,  někam ze strachu o život schovat, dostat najíst, mít možnost přespat a následně se integrovat. A to byl i Chlumského cíl. Nic víc, nic méně. Kapesné nepožadoval, nechtěl hrát fotbal, stolní tenis, dívat se na televizi, netoužil po mobilu, tabletu ani internetu. Nedělal si nárok na žádné dotace, možnost vycestovat do civilizace.  Chtěl jen tu mizérii českého invalidy přežít. Zdravotně postižených osob, opuštěných žen s dětmi, lidí bez práce vyhnaných na ulici jsou tisíce. Politici  jim v  krutých mrazech nabídnou loď Hermes, v Brně ani to. Ve vedrech je vyhánějí z parků, nenechají přespat, nedonesou vodu. To zajímá jen Armádu spásy, Naději a jiné organizace s čistě tuzemskou klientelou, které dřou dotační bídu. O areálech pro tisíce osob, s personálem, zdravotním ošetřením, jídlem, pitím, peřinou se jim může jen zdát. 
Nepřekvapí nás proto, když se lidé pod hranicí chudoby sdruží a dojdou si k plotům, kde s transparenty požádají o vstup dovnitř. Budou chtít alespoň stejné podmínky, tedy postel, stravu a lékařskou péči. A ze strachu o život na české ulici uvítají i ty ploty. 

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama