ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2015 8:51:12

Hamáčkova reality show na TV NOVA

Hamáčkova reality show na TV NOVA

Hamáčkův opilecký výstup se líbil TV NOVA natolik, že ho angažovala do své reality show z Mongolska a Japonska. Snad nebude kontrovat TV Prima pořadem z poslaneckých WC pod názvem Vyvalení.

Z Jana Hamáčka se stala hvězda TV NOVA.  Po prognostikovi Láďovi Hruškovi, který připravoval živnostníky na těžké časy reportážemi pod názvem "Levně a chutně", se rýsuje další úspěšná postavička, ve scénáři pracovně označená jako lidový, komický  Obřadník.  Spíme s ním v jurtě, sledujeme jeho povedené poslanecké kamarády na společné dovolené, těšíme se z jeho úspěchů u mongolského obecenstva, které bohužel musí tuto nepovedenou show také na svých přijímačích sledovat. Vypadá to, že se papalášké mongolské a české klany potkaly... "Jak jste se vyspal", "Dobře" , tak to je vše co reportérka TV NOVA, která si zjevně neví rady s přiděleným časem do hlavních zpráv dne, z protagonistů dostane. My se ale stále těšíme na nějakou tu skrytou kameru a podpeřinový kontakt mezi opozicí a ANO, aby se mohla radovat manželka skauta s přezdívkou Redneck z dalšího potomka a mohla napsat pokračování  knihy Bylo nás pět.  TV NOVA patrně celou poslaneckou dovolenou  zaplatila, včetně leteckého vládního speciálu, poplatků za letiště, ubytování skautů atd.  Protože pokud ne, potom by mohl  mít po návratu Hamáček a spol. problém větší, než mu udělal dvojitý panáček. A na tak velký odpustek mít určitě nebude. Někdo totiž tuto 12 dnů trvající reality show pro komerční televizi musel připravit a schválit. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama