ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2015 13:53:56

Vrána k vráně sedá, rovného si hledá. Jurečka v Zambii, Hamáček v Mongolsku.

Vrána k vráně sedá, rovného si hledá. Jurečka v Zambii, Hamáček v Mongolsku.

Je čas dovolených, čas cestování. Nepřehlédněte text ministra zemědělství Jurečky zdůvodňující jeho cestu do Zambie. To stojí opravdu za to. Proto pouze cituji.

 Citace z článku M. Jurečky, ministra zemědělství na PL, dnešního dne,  před pár minutami:
"Zambie patří mezi prioritní země rozvojové spolupráce, během minulé dekády dostala od ČR přes 60 milionů korun.....  ( Komentář autora: trojnásobek požadavku Klokánků ).

Přestože agrární dovoz ze Zambie do ČR kontinuálně roste, stále se drží pod hranicí jednoho milionu Kč (620 tis. Kč v roce 2014). Za zmínku stojí pouze dovoz živých zvířat (terarijní pro chovatelské účely) a dovoz řezaných květin. Vývoz z ČR do Zambie je minimální. V nedávné době byl zaznamenán vývoz inseminačních dávek býčího spermatu v souvislosti s projektem rozvojové spolupráce (240 tis. Kč v roce 2012 a 410 tis. Kč v roce 2014) a jednorázový vývoz sušené syrovátky (1,8 mil. Kč v roce 2013)". Konec citace.

To už stojí za cestu české delegace, za niž zaplatí daňový poplatník statisíce či miliony... Ale proč si neudělat cestu za státní peníze, když si Babiš může cucnout 5 miliard a já jsem to musel odhlasovat? Tak uvažuje nejen Hamáček, ale také Jurečka. Mají recht. Proč ne, když ti troubové voliči s tím souhlasí.  

JUDr. Ivo Kasal,

předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama