Adam Zábranský

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • transparentnost
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2018 15:30:00

Piráti odmítají podzemní garáže na Malostranském náměstí

Piráti odmítají podzemní garáže na Malostranském náměstí

„Vedení Prahy 1 se svými absurdními požadavky na podzemní garáže všude, v poslední době na Václavském a Malostranském náměstí, kazí a brzdí revitalizaci významných veřejných prostranství v centru Prahy.

A primátorka Krnáčová jim v tom nadšeně pomáhá. Podzemní garáže na Malostranské náměstí přivedou akorát další automobily, což je v rozporu se zájmem města na zklidnění dopravy v centru, náměstí zohyzdí a budou stát desítky až stovky milionů korun. Primátorka by se měla starat o to, aby město fungovalo, a neházet vidle do dobře rozjetých projektů,“ kritizuje Krnáčovou předseda pirátského klubu v pražském zastupitelstvu Adam Zábranský.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama