Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2021 8:36:00

Vláda posílí rozpočet Ministerstva obrany o pět miliard korun

Vláda posílí rozpočet Ministerstva obrany o pět miliard korun

Vláda Andreje Babiše schválila na mimořádné schůzi ve středu 27. ledna 2021 přesun pěti miliard korun z vládní rozpočtové rezervy do rozpočtu Ministerstva obrany.

 Jedná se o polovinu sumy, o kterou byl snížen letošní rozpočet Ministerstva obrany při projednávání zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2021 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

„Vláda rozhodla a přesouvá z všeobecné pokladní správy do kapitoly Ministerstva obrany pět miliard. Těch dalších pět miliard bude předmětem dalšího jednání mezi Ministerstvem financí a Ministerstvem obrany z hlediska nároků i dalších rezortů. Takže to, co jsme slíbili, plníme, i když ne najednou, ale bude to mít ještě nějaký vývoj,“ uvedl předseda vlády Andrej Babiš.

Výsledek jednání vlády naleznete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama