Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2017 17:08:31 - ostrýtrn

Dobrý den pane Babiši,rád bych vám položil jeden dotaz.

Stalo se prý už12. května v jedenáct hodin večer,kdy byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obstaveny ve dvaceti čtyřech lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách všechny účty, které Česká republika používá, nebo by mohla použít k obsluze státních dluhopisů. Jeden z nejvýznamnějších evropských finančních trhů je tak pro Českou republiku až do okamžiku splacení dluhu ztracen.
A pak jsem se také dočetl: právě proto jel premiér Bohuslav Sobotka do Lucemburska a druhý den začal s vládní krizí.„Aby se, nedej Bože, nedostalo před volbami info z Lucemburska do médií. Že v tom jela ČSSD a ODS + všechny vlády po nich (tedy i TOP 09 a lidovci), tak už to víte,“ dodala.
Pane Babiši, NEMÁ SE K TOMUTO VYJÁDŘIT PREMIÉR SOBOTKA? Který stále mlčí! PROČ?
Proč o tom nebyla informace ve veřejnoprávní čt24 a neslyšel jsem ani na ČR-PLUS.
Vy budete v tomto interpelovat premiéra Sobotku, nebo uskutečníte nějaké kroky k vysvětlení??? Děkuji za. P.V. Kolín.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

van.

Odpověď

13.06.2017 15:19:59 - Andrej Babiš
Dobrý den, některá média o kauze informovala, ale nedivím se, že ty největší k nim nepatří… Třeba hezky popsáno je to tady: http://hlidacipes.org/jan-urban-klic-k-pochopeni-vladni-krize-miliardy-pro-diag-human/S tím Sobotkou bych vám to nejradši vysvětlil osobně. Jestli máte zájem, pošlete mi na sebe mobil a já Vám zavolám. AB