Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2019 9:32:23 - korouhvička

Stojí vám to za to?

Možná vám už tu otázku někdo položil.Absolutně nechápu vaši trpělivost.Já, při své povaze, bych s funkcí dávno sekla: "Tady to máte a ukažte Šalamouni, co umíte!" Představuji si tu scénu,jak se rvou o možná nová korýtka a prebendy.O nic jiného těm vašim kritikům nejde.Myslím, že ve svém hnutí máte někoho šikovného a schopného, kdo by vás nahradil. Ale "nesměl byste ho řídit z pozadí", jak jistě budou vyřávat vaši oponenti.
Jen abyste si nemyslel, nejsem vůči vám absolutně nekritická. Taky mám k vám výhrady. Pokud jste se provinil, nechť vás soud odsoudí. Mám ráda logiku a proto mi na akcích antibabiš vadí akty proti logice.Odmítám odsoudit předem a bez důkazů a nebudu se stavět do pozice samosoudce, jak činí mnozí politici.
A dovolím si ještě jednu otázku: Není možné něco udělat s kvalitou vašich produktů - Kostelec, Penam - abyste zbytečně nedával do ruky zbraň svým nepřátelům?Jste pro ně to nectěné dítě, které splodili a nyní se ho potřebují zbavit, každý způsob likvidace je dobrý.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.