Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2015 19:52:47

Pracovat pro občany Jižního Města nepřestaneme

Pracovat pro občany Jižního Města nepřestaneme

Při třetím jednání Zastupitelstva MČ Praha 11 byla opozice opět přehlasována. Žádná novinka, řekli byste si. Opozice je v opozici, protože má menšinu. Jasné a logické. Přesto si dovolím říct, že na rozdíl od let předchozích je dnes situace odlišná.

Opozice hlasuje i pro návrhy koalice, alespoň některé, protože jsou k prospěchu obyvatel Jižního Města.  Oplátkou trvá stav, kdy kontrolní výbor je plně pod kontrolou současné koalice. Návrh, který jsme podali, nebyl akceptován, a tak se koaliční strany budou kontrolovat sami. Oprava. Nebudou, protože dle vlastních slov budou kontrolovat minulost. Ne všechnu. Jen posledních osm let. Čas předtím ne, protože to byla na radnici současná asistentka starosty a ještě před ní zase současný zástupce starosty. Kdo bude kontrolovat současné dění jasné není. Ale ani podstatné, protože slova pana radního Lukeše hovoří přece jasně. Kdo je vinen, ví dobře on sám. Dle jeho slov nepotřebuje ani rozhodnutí soudu. Možná bychom měli soudy zrušit, bylo by pak vše jednodušší. V letech padesátých soudy byly a jak pracovaly, víme všichni, tak je lepší je zrušit a na vinu se zeptat třeba státního zástupce Urválka nebo radního Lukeše.

Přes vše uvedené ale neklesáme na mysli a pro občany, kteří nám dali svůj hlas, budeme pracovat i nadále.

Jan Gabriel

Zastupitel MČ Praha 11

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama