Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2014 16:03:33

Tunel Blanka a primátor Hudeček

Tunel Blanka a primátor Hudeček

Čím více sleduji problematiku dostavby Tunelového komplexu Blanka, tím více jsem přesvědčen o jednom. Nekompetentnost primátora Prahy je do očí bijící.

Ale možná jde ještě o jedno. Pokud nemám vizi, nemám ani představu co pro Prahu udělat. Pak je jednoduché jedno. Snaha zviditelnit se na tom, co jiní vymysleli, jiní prosadili, jiní spustili. To, že celý komplex tunelů uleví Pražanům, zlepší dopravu v hlavním městě je jasné. A zviditelnit se je přece pro Hudečka fajn. Takže hraje na lacinou strunu šetření financí, na strunu spravedlivého, slušného. Škoda, že svými kroky ohrozil celou dostavbu a s nulovým efektem. Lze jen doufat, že celé to nebyl jen zastírací manévr k posunutí slavnostního otevření na ten správný čas. Protože si jistě najde chvilku, aby se v době otevření, nejspíše kupodivu opravdu těsně před volbami, objevil s nůžkami a přestřihl pásku a pohovořil k obyvatelům Prahy.

Jan Gabriel
předseda OS ODS Praha 11

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama