Bc. Jan Pošvář

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2019 15:28:39 - Míša Kulička

Mobilní operátoři

Vy určitě budete chytřejší než já. Když přijde na český trh nový operátor skutečně to pro nás budete znamenat nižší ceny? Co když se dohodne s těmi stávajícími operátory? A když jste se stal poslanec, přišli vám třeba nabídky na výhodnější tarif, než když jste byl jako občan? Tak to totiž běžně chodí. Proč se něco neudělá s těmi podpultovými praktikami stávajícíh operátorů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2019 16:39:03 - Bc. Jan Pošvář
 Dobrý den,
mohlo by tak být, pokud pro nového operátora připravíme takové podmínky, aby zde mohl přežít. Musí mít možnost získat dostatečné množství zákazníků, aby se mu veškeré investice vrátili a pokud zde bude takové prostředí, kterému nebude přát (např., že budeme mít omezené možnosti jak přecházet ke konkurenci), nenastane žádná velká cenová revoluce.Dříve jsem byl zaměstnancem větší softwarové firmy a firma si vyjednala výhodnější tarif. Svým zaměstnancům jej nabízela jako benefit, který jsem využil. Stejně tak si naše strana vyjednala výhodnější tarif, který poskytujeme vlastním pracovníkům i poslancům. Když jsme sháněli nové číslo pro přítelkyni, které neposkytuje její zaměstnavatel telefonní číslo, tak jsme měli smůlu a musei přistoupit na drahý tarif. Tak je to teď bohužel nastavené. Firmy, organizace mají sílu si vyjednat lepší podmínky, běžný i neběžný občan má smůlu...
S pozdravem
Jan Pošvář