Bc. Jaroslav Bašta

Zemřel 8.4.2024
  • SPD
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2022 19:34:36

Kandidatura na prezidenta

Kandidatura na prezidenta

První zajímavé a důležité projevy podpory mé kandidatury. Děkuji za ně.

Poté, co jsem se rozhodl kandidovat na prezidenta republiky, dostalo se mi této podpory, které si velmi vážím. Vynasnažím se nezklamat projevenou důvěru.

Vážený pane poslanče Bašto,

dovoluji si Vás informovat, že na jednání naší "sloučené" České strany národně sociální dne 15. září 2022 jsme přijali toto usnesení:

"Předsednictvo ČSNS na svém dnešním jednání podpořilo kandidaturu poslance Jaroslava Bašty na prezidenta České republiky. Předsednictvo ČSNS v této souvislosti oceňuje jeho nezpochybnitelný morální profil, politické zkušenosti a odborné předpoklady dlouholetého diplomata a vyzývá proto všechny členy a příznivce ČSNS k podpoře Jaroslava Bašty v prezidentské volbě."
 
Se srdečným pozdravem 

JUDr. Jaroslav Král, CSc., místopředseda ČSNS


 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama