Bc. Libor Lukáš

Regionální politik Zlínského kraje, manažer a podnikatel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2021 15:19:41

Nemohu se již dívat na to, jak dochází k likvidaci tradičních hodnot

Nemohu se již dívat na to, jak dochází k likvidaci tradičních hodnot

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Poslanecké sněmovny

Vážení a milí přátelé, drazí voliči,

obracím se na Vás v souvislosti s nadcházejícími volbami do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Jistě víte, že jejich termín je za pomyslnými dveřmi. O osudu naší země a nás všech budeme rozhodovat již 8. – 9. října. Tentokrát se jedná skutečně o volby klíčové a jejich výsledek dá směr tomu, jak budeme dále žít, potažmo jak budou žít naše děti. Stojíme před další důležitou společenskou výzvou. Je naší povinností tuto situaci zvládnout a pustit se do obnovy české ekonomiky zdecimované špatnými opatřeními současné vlády, přijatými v souvislosti s pandemií covid-19.

Vždy jsem byl aktivní a nikdy jsem nedokázal sedět doma s rukama v klíně a nečinně přihlížet problémům. Mám za sebou třicet let ve veřejné službě. Vůbec poprvé mne ale okolnosti přiměly k tomu, abych kandidoval v rámci parlamentních voleb.

Nemohu se již dívat na to, kam se naše země ubírá ani na to, jak dochází k likvidaci tradičních hodnot, které jsme vždy považovali za přirozené a normální.

Mé jméno najdete na prvním místě kandidátky formace Trikolora Svobodní Soukromníci - TSS, se kterou názorově souzním, protože její program vychází z tradičních konzervativních hodnot a ze zdravého rozumu. To se bohužel o mnoha jiných uskupeních říci nedá. Jde navíc o jedinou politickou formaci, která chce bránit vaši svobodu i vaše peněženky.

Musíme ze všech sil zabojovat také za to, aby i nadále rodinu tvořila máma, táta a děti, což mnozí pokrokáři zpochybňují.

Musíme bojovat proti drahotě, rozhýbat ekonomiku a pomoci firmám i lidem vyhrabat se z problémů, do kterých nás současné elity za podpory médií zavlekly.

Důležité po volbách bude prosadit redukci nabobtnalé byrokracie alespoň o 30% a zavést rozumnou, rovnou daň ve výši 15% (potraviny 10%). Musíme také drtit drahotu.

Je nezbytné zajistit lepší dostupnost bydlení, vždyť jsme v ní nejhorší v Evropě. Ceny bytů a nájmů raketově rostou a pro normální lidi, potažmo mladé rodiny, se bydlení stává jen nedosažitelným snem.

Zvyšující se míra inflace nám postupně zdražuje zboží i služby. Ceny energií letí raketově vzhůru, čemuž mohutně napomáhá evropské zelené šílenství, nazvané Green deal. Nesmíme pokračovat ve stávajícím trendu, kdy každý občan ČR bude muset sáhnout hluboko do své kapsy, abychom společně zaplatili bláznivé nápady evropských byrokratů.

Pojďme tento trend zastavit. Naše země musí mít naše pravidla, nikoliv pravidla vnucená bruselskými úředníky.

Výsledky mé mnohaleté práce ve službě pro veřejnost mnozí znáte (www.liborlukas.cz).

Pokud mám vaše sympatie i důvěru, budu rád za každý váš preferenční hlas, který mi věnujete zakroužkováním jedničky u mého jména na kandidátce č. 8 Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS).

Každý hlas je důležitý a v celkových součtech bude mít svou váhu. Vraťme naší zemi suverenitu a posilujme svobodu občanů. Postavme ekonomiku na nohy. Zastavme drahotu.

Zachovejme našim dětem normální svět. Právě teď nastává ta správná příležitost – a tou jsou „VOLBY 2021“.

S poděkováním a pozdravem
Libor Lukáš

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama