Bc. Lubomír Franc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2010 13:08:43

První děti roku 2011 dostanou dárek

První děti roku 2011 dostanou dárek

Rodiče dětí, které se narodí jako první v roce 2011 v porodnicích v Královéhradeckém kraji, dostanou od Královéhradeckého kraje dárkový poukaz v hodnotě 5000 korun na nákup dětského zboží.

2. ledna předá královéhradecký hejtman Lubomír Franc dárkový poukaz prvnímu chlapečkovi a holčičce narozeným v novém roce v krajských nemocnicích.

Prvními dětmi letošního roku, které královéhradecký hejtman obdaroval stejným způsobem, byli Mario Matuš a Melisa Janišová. Mário se narodil na Nový rok 2010 minutu před pátou hodinou ranní v Oblastní nemocnici Trutnov a byl prvním novorozencem roku 2010 v kraji. Melisa přišla na svět ve stejný den v Oblastní nemocnici Náchod.

Nemocnice ve správě Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje, a.s.:

Oblastní nemocnice Jičín a.s.

Oblastní nemocnice Náchod a.s.

Oblastní nemocnice Trutnov a.s.

Oblastní nemocnice Rychnov nad Kněžnou a.s.

Městská nemocnice a.s., Dvůr Králové nad Labem

Imrich Dioszegi
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama