Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2022 21:06:00

MDŽ? Žádné květiny. S hrůzou sledujeme ruskou agresi na Ukrajině

MDŽ? Žádné květiny. S hrůzou sledujeme ruskou agresi na Ukrajině

Komentář na facebookovém profilu k Mezinárodnímu dni žen a válce na Ukrajině.

 Bývaly doby, kdy jsem všem kolegyním na krajském úřadě osobně předal květinu a pogratuloval k Mezinárodnímu dni žen. Události posledních let mi však v této tradici bohužel nedovolí pokračovat. Nejdřív jsme se potýkali s covidem, teď s hrůzou sledujeme ruskou agresi na Ukrajině. V obou případech jsme si mohli znovu plně uvědomit, za co všechno jsme ženám vděčni.

Moc bych si přál, abychom si příští rok už den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj společně připomínali v mnohem klidnější atmosféře. Do té doby posílám všem ženám poděkování a květinu aspoň na dálku a přeji hodně zdraví, štěstí a co možná nejvíc podpory a uznání jak v osobním, tak i profesním životě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama