Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2021 20:45:00

Obyvatelé našeho kraje najdou vše přehledně na jednom místě

Obyvatelé našeho kraje najdou vše přehledně na jednom místě

Jaká je aktuální epidemická situace? Jak se zaregistrovat k očkování proti COVID-19? Nejčastější otázky a odpovědi k současnému vývoji? To vše najdou na přehledném místě návštěvníci nových krajských stránek pod adresou https://ockovani.kraj-lbc.cz/.

 Na přípravě webu pracovalo tiskové oddělení Krajského úřadu Libereckého kraje ve spolupráci s odborem informatiky a dodavatelem IT technologií a služeb v rámci své pracovní náplně.

„Jsem rád, že obyvatelé našeho kraje na jednom místě naleznou ucelené informace o současné situaci ohledně vývoje koronavirové pandemie a možnosti, jak a kde se proti nemoci nechat očkovat a kam zajít na testy,“ uvedl hejtman Martin Půta.

Na web se občané mohou dostat dvěma způsoby, a to buď proklikem z panelu v horní části oficiálních stránek Libereckého kraje (ZDE) anebo vypsáním adresy ockovani.kraj-lbc.cz do vyhledávacího okénka v internetovém prohlížeči.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama