Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2014 20:43:47

Brněnské oko se objeví i v kabelové televizi

Brněnské oko se objeví i v kabelové televizi

Zpravodajsko-publicistický pořad Brněnské oko, který je od 3. ledna 2014 vystavován na YouTube na portálu statutárního města Brna, se od února objeví rovněž ve vysílání TV Slovácko, která tento pořad vyrábí.

 Smlouvu o bezplatném vysílání na roky 2014 a 2015 schválila Rada města Brna na své schůzi 29. 1. 2014

Pořad bude zařazen do programu vysílaného podle programových schémat a licenčních podmínek J.D.Production, s.r.o. na celém území pokrytém vysíláním tohoto provozovatele televizního vysílání šířeného prostřednictvím kabelových rozvodů různých operátorů, především UPC a ITSELF na jižní Moravě.

Pořad Brněnské oko ve stopáži 20 minut bude zařazován do vysílání TV Slovácko premiérově vždy ve čtvrtek v 17:15 hod. a dále reprízován podle vysílacího schématu v časech 21:15, 1:15, 5:15, 9:15 a 13:15 hod.

Nová audiovizuální prezentace města Brna je týdeníkem a obsahuje úvodní reportáže zaznamenávající aktuální události v oblasti komunální politiky a v širokém spektru života moravské metropole. Má pravidelné rubriky Kulturní a Sportovní okamžiky, medailon významné osobnosti pod názvem Kdo je kdo a Kalendárium, které připomíná historická výročí spjatá s Brnem.

Rubrika Oko aktuálně v publicistické části pořadu prezentuje v širších souvislostech akce a události, kterými Brno aktuálně žije, dále rozvojové projekty, investiční záměry, ale i problémy, se kterými se město potýká.

Pořad s tímto názvem byl již vysílán od roku 2007 do konce roku 2011 v rámci televizního vysílání  RTA Jižní Morava na sdílených frekvencích TV Prima. Po ukončení regionálního vysílání k 1. lednu 2012 byla ukončena i výroba a vysílání Brněnského oka.

Smlouvu na výrobu obnoveného audiovizuálního zpravodajsko-publicistického pořadu Brněnské oko uzavřelo statutární město Brno na základě výběrového řízení se společností J.D.Production. Zakázka je sjednána na dva roky s platností od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2015. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama