Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2010 12:03:00

Brno má ŠIK

Brno má ŠIK

školní informační kanál

Rada města Brna podpořila osmnáct základních škol v rámci projektu ŠIK – školní informační kanál, což je projekt, jež má mladé generaci ve školách zabezpečit přísun kvalitních a žádaných informací, a to prostřednictvím velkoplošných obrazovek, instalovaných do vybraných základních, středních a vysokých škol v České republice. Projekt je zaměřen na vzdělání dětí i učitelů, prevenci kriminality ve školství a výchovu k volbě  povolání.

Do projektu jsou zatím zapojeny tři základní školy, které mají již uzavřenu smlouvu a 15 základních škol projevilo zájem o projekt. Každá škola zaplatí 20 tis. Kč ročně po dobu pěti let.

Cíl projektu ŠIK

Cílem projektu je budování interaktivity, neustálý přísun kvalitních a žádaných informací, zvyšování profesionality jednotlivých školských zařízení, naplňovat potřeby dnešní moderní mládeže i jejich rodičů a pomáhat dětem získat pocit odpovědnosti za své jednání a nebýt lhostejný ke svému okolí.

 

Zdroj: Město Brno, 31. 8. 2010

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama