Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2010 7:11:00

Brno město uprostřed Evropy - "STAROBRNO-IGNIS BRUNENSIS" 2010

Brno město uprostřed Evropy - "STAROBRNO-IGNIS BRUNENSIS" 2010

Jízda zručnosti s kočárkem i Mezinárodní veslařská regata.

Vážení příznivci sportovních akcí v rámci festivalu Brno – město uprostřed Evropy,

 jsem velmi rád, že se i v letošním roce setkáme s řadou akcí, které jsou zaměřeny na krásu sportu, sportovních klání či přehlídek umění sportovců z lidské i zvířecí říše.

Hned v první zahajovací den našeho festivalu 21.5.2010 se v centru Brna setkáme s šikovnými cvičiteli a jejich svěřenci při ukázce služební kynologie Zásahové jednotky Krajského ředitelství JMK Policie ČR, které budou následovat poměrně větší zástupci zvířecí říše s jejich pány na zádech při slavnostním defilé účastníků Mezinárodního Policejního mistrovství v jezdectví, ale to bude pouze malou ochutnávkou. Následující den si totiž milovníci koní mohou užít na Panské Líše celodenní pokoukání na tato krásná a perfektně vycvičená zvířata v rámci již výše zmíněného mistrovství.

Sportovní klání mnoha kategorií od jízdy v kočárku na čas až po jízdy zručnosti, se můžeme zúčastnit, jako závodníci či povzbuzující, v tu stejnou sobotu od 14 hodin na Kraví hoře.

V neděli od brzké osmé hodiny raní se pokochejme krásnými siluetami lodí čeřících vodu brněnské přehrady při 39. Mezinárodní veslařské regatě juniorů a juniorek.

Festival nabízí velké množství sportovního vyžití pro všechny věkové kategorie ať již v rolích účastníků či pozorovatelů. Já osobně se velmi těším na Balloon jam, kdy bude brněnské nebe poseto pestrobarevnými balony, které budou vylétat, jak za ranního kuropění tak za večerního klekání.

Jako každý rok, i tento letošní, bude Brno v rámci svého festivalu Brno – město uprostřed Evropy sršet pozitivní atmosférou, smíchem, hrami i příslibem, že příští rok se nám festival opět odmění krásnými zážitky  a bujarou festivalovou atmosférou.

 

Bc. Roman Onderka, MBA

primátor města Brna

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama