Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2013 18:23:30

Brno na mobilních službách ušetří desítky milionů korun – díky el. aukci

Brno na mobilních službách ušetří desítky milionů korun – díky el. aukci

Úsporu v řádu desítek milionů korun přinesla elektronická aukce na veřejnou zakázku "Centrální nákup mobilních hlasových a datových služeb pro statutární město Brno", která se uskutečnila ve středu 16. října 2013

 V elektronické aukci zvítězila společnost Vodafone Czech Republic, a.s., která vysoutěžila cenu mobilních služeb na období tří let pro statutární město Brno ve výši 3,056 tis. Kč. Za stejné období zaplatilo statutární město Brno částku ve výši 24 mil. Kč.

Do aukce se zapojily úřady městských částí, Magistrát města Brna, Městská policie Brno a další příspěvkové organizace, jejichž zřizovatelem je statutární město Brno nebo jeho městské části včetně některých obchodních společností města. Celkem se jednalo o 41 subjektů s celkovým počtem 976 SIM karet. Nejnižší nabídková cena byla 13.757 tis. Kč (T-mobile), což byla vstupní cena do aukce. Poslední dva uchazeči v aukci byly společnosti Vodafone a Telefonica O2.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama