Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 21:29:34

Brno uskuteční elektronickou aukci na mobilní a datové služby

Brno uskuteční elektronickou aukci na mobilní a datové služby

Poté co město Brno v dubnu letošního roku uskutečnilo elektronické aukce na elektrickou energii a zemní plyn, připravuje podobnou aukci na veřejnou zakázku "Centrální nákup mobilních hlasových a datových služeb pro statutární město Brno".

 Ta se uskuteční ve středu 16. října 2013. Lze očekávat, že stejně jako u aukce na energie město Brno ušetří veřejné prostředky v řádu milionů korun.

Předmětem veřejné zakázky "Centrální nákup mobilních hlasových a datových služeb pro statutární město Brno" je poskytování mobilních hlasových a datových služeb na období tří let pro statutární město Brno, úřady městských částí města Brna, Městskou policii Brno, příspěvkové organizace, jejichž zřizovatelem je statutární město Brno nebo jeho městské části, a pro obchodní společnosti s majoritní majetkovou účastí statutárního města Brna, které projevily zájem a uzavřely se statutárním městem Brnem jako centrálním zadavatelem smlouvu  o centralizovaném zadávání této nadlimitní veřejné zakázky podle § 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama